Algebehandling af tag

​Dit tag bliver hvert år udsat for hårdt og omskifteligt vejr, og med tiden vil der dannes alger og mos på dit tag, som potentielt kan ødelægge dit vigtigste værn mod regn og sne.

Hos Alge-bekæmpelse.dk er vi specialister i algebehandling af tag, som både gør dit tag nyt at se på, ligesom det forlænger dets levetid markant.

Vores behandling af tag foregår med et miljøvenligt desinficeringsmiddel, som er biologisk nedbrydeligt. Det trænger ind i alger og mos, som river sig løs, hvorefter vind og regn fjerner det fra tagfladen. Afhængigt af belægningernes tykkelse, vil du i løbet af to dage til et år have et tag, der er så godt som nyt.

Vi er eksperter i rensning af tag

Rensning af tag bør gøres på den mest skånsomme måde. Ved rensning af tag fjerner vi ofte mospuder og alger ved håndplukning eller blid afbørsting, da rensning af tage med kemikalier, trykluft, stive børster eller vandspuling kan gøre bevoksningen værre. 

Dette skyldes, at en ru overflade netop fremmer væksten af mos og alger, ligesom højtryksrenseren kan beskadige / fjerne tagmaterialets yderste overfladelag og derved skabe den ru overflade, der kan fremme væksten af mos og alger.

Det er især vigtigt at være forsigtig, hvis der er risiko for at mosset indeholder vand, som kan forårsage, at vandet trænger ind i tagkonstruktionerne. Vand der trænger ind i revner og sprækker kan forårsage frostsprængninger i tagstenene.

​Med lance fra jorden

Virkningen af behandlingen vil allerede kunne ses 30-60 min efter behandlingen. Algerne vil ændre farve fra grøn/gul til grålige. Derefter vil der gå fra 2 dage og op til et år, alt efter tykkelsen af algebelægningen, før regn og blæst har fejet de døde alger af taget.

Det er en betingelse for rensning af tag, at det er tørvejr og ikke blæser for meget. Behandlingen med lance fra jorden er yderst skånsom, da vi ikke skal kravle rundt på taget.

Vi tilbyder endvidere rådgivning om tagtyper, konstruktion og vedligeholdelse af tage, så du fremover minimerer væksten af alger og mos.

Få et GRATIS tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din rensningsopgave.
​Skriv til os, og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
Hvordan vil du kontaktes

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skrædersyet tilbud på dit projekt

Hurtig levering og solidt arbejde

Vi imødekommer alle kundens behov

Anvender kun miljøvenlige produkter

Kunderne har altid ret

stjerner

"Hurtigt og flot service"

Hurtig og flot service. Flot veludført arbejde.

Erik Frisk via Trustpilot

stjerner

"En rigtig god oplevelse"

En rigtig god oplevelse. Flotte fliser efter behandling. Behagelig kommunikation med medarbejder. Alt i alt en god oplevelse.

Jens Eggert via Trustpilot

stjerner

"Meget professionelt"

Meget professionelt og veludført arbejde, man burde dog kunne tilkøbe at få sand strøet ud 1. gang

Alan Holm via Trustpilot

stjerner

"Flot arbejde"

Flot arbejde hos min mor. Bliver nu nødt at også at have mine egne fliser gjort rene.

Alge-Bekæmpelse ApS

​​Tønballevej 13

7130 Juelsminde

Telefon: 51 79 34 35

E-mail: alge@ks-e.dk

fb  instagram

Hurtig navigation

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vi er vurderet 4.1 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på trustpilot Se anmeldelser.​