Hold et flot og sundt tag med algebehandling af tag

Er dit tag dækket af grimme alger?

Dit hjem er en investering, og som alle investeringer skal det vedligeholdes. Det gælder selvfølgelig også taget på din bolig, som over tid bliver udsat for hårdt og omskifteligt vejr, hvilket med tiden kan danne skadelige alger og mos. Derfor står vi ved Alge-Bekæmpelse ApS klar til at hjælpe dig med vores professionelle algebehandling af tag, som holder dit tag flot og sundt de næste mange år.

Vi foretager algebehandling af tag foregår med miljøvenlige desinficeringsmidler, som nedbrydes biologisk. Midlet trænger ind i alger og mos, som river sig løst, hvorefter vind og regn fjerne det fra taget.

Leder du efter en hjælpende hånd, der kan vedligehold dit tag og beskytte det mod alger et sted i Vejle, Horsens eller Aarhus, så er du kommet til det rette sted. Med udgangspunkt i Juelsminde kører vi nemlig ud i et stort område og hjælper både privat- og erhvervskunder.

Vi er også eksperter i rensning af tag

Rensning af tag bør gøres på en skånsom måde for bedst at beskytte taget. Ved tagrensning fjerner vi ofte mospuder og alger ved håndplukning eller blid afbørsting, da rensning af tage med kemikalier, trykluft, stive børster eller vandspuling kan gøre bevoksningen værre.

Dette skyldes, at en ru overflade netop fremmer væksten af mos og alger, ligesom højtryksrenseren kan beskadige / fjerne tagmaterialets yderste overfladelag og derved skabe den ru overflade, der kan fremme væksten af mos og alger.

​Det er især vigtigt at være forsigtig, hvis der er risiko for at mosset indeholder vand, som kan forårsage, at vandet trænger ind i tagkonstruktionerne. Vand, der trænger ind i revner og sprækker, kan forårsage frostsprængninger i tagstenene.

Der er derfor god grund til at overlader opgaven med algebehandling af tag i professionelle hænder, og vi her er vi klar til at hjælpe!

Kontakt os nu for en pris på algebehandling af tag

Skal vi komme ud og stå for en komplet tagbehandling hjemme ved dig? Så kontakt os i dag og fortæl os om, hvordan vi kan hjælpe. Når du har fortalt os om dine ønsker, udformer vi dig gerne et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag, så vi kan komme godt i gang med opgaven.

Få et GRATIS tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din rensningsopgave.
​Skriv til os, og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
Hvordan vil du kontaktes

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skrædersyet tilbud på dit projekt

Hurtig levering og solidt arbejde

Vi imødekommer alle kundens behov

Anvender kun miljøvenlige produkter

Kunderne har altid ret

stjerner

"Hurtigt og flot service"

Hurtig og flot service. Flot veludført arbejde.

Erik Frisk via Trustpilot

stjerner

"En rigtig god oplevelse"

En rigtig god oplevelse. Flotte fliser efter behandling. Behagelig kommunikation med medarbejder. Alt i alt en god oplevelse.

Jens Eggert via Trustpilot

stjerner

"Meget professionelt"

Meget professionelt og veludført arbejde, man burde dog kunne tilkøbe at få sand strøet ud 1. gang

Alan Holm via Trustpilot

stjerner

"Flot arbejde"

Flot arbejde hos min mor. Bliver nu nødt at også at have mine egne fliser gjort rene.

Alge-Bekæmpelse ApS

​​Tønballevej 13

7130 Juelsminde

Telefon: 30 28 34 35

E-mail: alge@ks-e.dk

fb  instagram

Hurtig navigation

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vi er vurderet 4.1 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på trustpilot Se anmeldelser.​