Skrædersyet tilbud på dit projekt

Hurtig levering og solidt arbejde

Vi imødekommer alle kundens behov

Anvender kun miljøvenlige produkter

​Algebehandling af fliser

​En grim terrasse kan være en torn i øjet på mange haveejere. En terrasse der er fyldt med alger og mos kan let blive flot igen. Algebehandling af fliser giver terrassen nyt liv på en enkel og hurtig måde.

Den samme type algebehandling kan vi iøvrigt udføre på træterrasser, diverse mure og på stakitter, som også med tiden kan blive ramt af alge-og mosvækst. Algebekæmpelse i Snaptun tilbyder alt indenfor behandling af facader, tage og terrasser.

Vi bruger kun kvalitetsprodukter fra ISO Paint og tilbyder derfor den bedste service til den bedste pris.

Hvorfor rensning af fliser?

Der er mange gode grunde til at rense fliser. Vi vil jo alle gerne have, at vores hus, terrasse, indkørsel, gårdhave osv, ser lige så flot og repræsentativ ud, som da vi byggede det. Rensning af fliserne giver haven eller indkørslen nyt liv, og bringer glæde hver gang man kigger på dem.

Rensning af fliser foregår effektivt og nænsomt, så stenene kan holde til det. Der renses med en smudsløsner og professionelle maskiner uden svineri. Ved rensning af fliser anbefaler vi en efterfølgende imprægnering, for at resultatet og glæden ved det flotte resultat varer ved i mange år fremover. 

En rensning uden efterbehandling bliver meget hurtigt grim igen, da porerne i fliserne er "åbnet" i overfladen og derfor ekstra modtaglige for alger, mos mm.

Hvorfor imprægnering af fliser ?

Der er mange gode grunde til at benytte imprægnering af fliser. Imprægnering af fliser forlænger levetiden betydeligt, og samtidig bibeholder imprægnerede fliser stenenes udseende i mange år, og dermed undgår man at de ældes. Imprægnering af fliser gør dem nemmere at rengøre for smuds og olie, hvilket gør dem meget lettere at vedligeholde.

​Imprægnering af fliser holder stenene tørre, hvilket nedsætter risikoen for frostsprængninger, der med tiden vil ødelægge stenenes overflade, hvilket vil kræve at stenene udskiftes. En imprægnering er den lette løsning, hvis du vil slippe for besværet med at skifte stenene ud og istedet for glæde dig over dine eksisterende smukke fliser.

Ved at imprægnere fliser bliver det også muligt at rense ældre og grimme sten mekanisk, da de ellers vil være yderst modtagelige for smuds, alger m.m. Samtidig nedsætter imprægnerede fliser vækst af alger og mos.

En imprægneret sten vil fremstå bedre end en ny sten, idet nye sten ikke er overfladebehandlet, og dermed vil ikke vil være så modstandsdygtige overfor alger, smuds osv.

For at gøre en lang historie kort, vil en imprægnering af dine fliser og sten få dem til at fremstå som en nyanlagt terrasse eller indkørsel. Samtidig vil den fremover være mere modstandsdygtig og nemmere at vedligeholde.

Få et GRATIS tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din rensningopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
Hvordan vil du kontaktes

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunderne har altid ret

stjerner

"Helt igennem kompetent"

Helt igennem kompetent. Fint arbejde. Vi kan helt sikkert anbefale Algebekæmpelse.dk.

stjerner

"Fantastisk vejledning"

Rigtig god vejledning i hvad der er den bedste behandling af mine fliser. Godt professionelt arbejde fra start til slut.

Carla Holmbjerg via Trustpilot

stjerner

"Rigtig god oplevelse"

Professionel, venlig og hurtig service. Jeg havde en rigtig god oplevelse omkring algebehandling af mit tag samt rens og imprægnering af fliser..

Line Bjerre via Trustpilot

stjerner

"Super god service"

Super god service vil helt klart bruge Algebekæmpelse.dk igen.

Susanne via Trustpilot

Alge-Bekæmpelse ApS

​​Tønballevej 13

7130 Juelsminde

Telefon: 51 79 34 35

E-mail: alge@ks-e.dk

fb  instagram

Hurtig navigation

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vi er vurderet 4.1 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på trustpilot Se anmeldelser.​

Tilmeld nyhedsbrev