Imprægnering af fliser

​Vi giver dine fliser nyt liv

En grim terrasse kan være en torn i øjet på mange haveejere – men en terrasse, der er fyldt med alger og mos, kan sagtens blive flot igen.
​Hos Alge-Bekæmpelse ApS kan vi rense dine fliser og herefter imprægnere dem. Imprægnering af fliser gør, at fliserne kan holde i mange år uden at blive algebefængte og beskidte.

Vi udfører også imprægnering af træterrasser, diverse mure og stakitter, som også med tiden kan blive ramt af alge- og mosvækst. Vi tilbyder alt indenfor behandling af facader, tage og terrasser for kunder i og omkring Juelsminde, Hedensted, Horsens, Vejle og omegn.

Vi bruger kun kvalitetsprodukter fra ISO Paint og tilbyder derfor den bedste service til den bedste pris.

Hvorfor rensning af fliser?

Der er mange gode grunde til at rense fliser. Vi vil alle gerne have, at vores hus, terrasse, indkørsel og gårdhave ser lige så flot og repræsentativ ud, som da vi byggede det.

Rensning af fliser foregår effektivt og nænsomt, så stenene kan holde til det. Der renses med en smudsløsner og professionelle maskiner uden svineri. Ved rensning af fliser anbefaler vi en efterfølgende imprægnering af fliser, for at resultatet varer ved i mange år fremover.

En rensning uden efterbehandling bliver meget hurtigt grim igen, da porerne i fliserne er "åbnet" i overfladen. Derfor er de ekstra modtagelige for alger og mos. 

Hvorfor imprægnering af fliser?

Imprægnering af fliser forlænger levetiden betydeligt, og samtidig bibeholder imprægnerede fliser stenenes udseende i mange år. En imprægnering gør det nemmere at rengøre fliserne for smuds og olie, og fliserne bliver dermed meget lettere at vedligeholde.​

Imprægnering af fliser holder stenene tørre, hvilket nedsætter risikoen for frostsprængninger, der med tiden vil ødelægge stenenes overflade, hvilket vil kræve, at stenene udskiftes. En imprægnering er den lette løsning, hvis du vil slippe for besværet med at skifte stenene ud.

Ved at imprægnere fliser bliver det også muligt at rense ældre og grimme sten mekanisk, da de ellers vil være yderst modtagelige for smuds, alger m.m. Samtidig nedsætter imprægnerede fliser vækst af alger og mos.

En imprægneret sten vil fremstå bedre end en ny sten, idet nye sten ikke er overfladebehandlet. Dermed vil de ikke vil være så modstandsdygtige overfor alger og smuds.

For at gøre en lang historie kort, så vil en imprægnering få din terrasse eller indkørsel til at fremstå helt nyanlagt. Samtidig vil fliserne og stenene fremover være mere modstandsdygtige og nemmere at vedligeholde.

Få et GRATIS tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din rensningsopgave.
​Skriv til os, og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
Hvordan vil du kontaktes

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skrædersyet tilbud på dit projekt

Hurtig levering og solidt arbejde

Vi imødekommer alle kundens behov

Anvender kun miljøvenlige produkter

Kunderne har altid ret

stjerner

"Hurtigt og flot service"

Hurtig og flot service. Flot veludført arbejde.

Erik Frisk via Trustpilot

stjerner

"En rigtig god oplevelse"

En rigtig god oplevelse. Flotte fliser efter behandling. Behagelig kommunikation med medarbejder. Alt i alt en god oplevelse.

Jens Eggert via Trustpilot

stjerner

"Meget professionelt"

Meget professionelt og veludført arbejde, man burde dog kunne tilkøbe at få sand strøet ud 1. gang

Alan Holm via Trustpilot

stjerner

"Flot arbejde"

Flot arbejde hos min mor. Bliver nu nødt at også at have mine egne fliser gjort rene.

Alge-Bekæmpelse ApS

​​Tønballevej 13

7130 Juelsminde

Telefon: 30 28 34 35

E-mail: alge@ks-e.dk

fb  instagram

Hurtig navigation

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vi er vurderet 4.1 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på trustpilot Se anmeldelser.​